A Computerozófus is szeretett volna szórakozni

 

A gyenesdiási Kárpáti korzó – nagyobb volt a füstje, mint a lángja

gyenesdiás-800x450

A heti fáradságos munka után kinéztük magunknak Gyenesdiáson a C+ fesztivált, mely neves ekőadókat hirdetett. Lementünk hát kedden este, hogy megtekintsük.

Leérve meglepetten láttuk, hogy káoszba fulladt a C+ fesztivál. A gyenesdiási területet egy nap után kiürítette a rendőrség, a rendező cég tulajdonosát pedig őrizetbe vették. Az árusok, a zenekarok és a ritkaság számba menő fesztiválozók is futhatnak a pénzük után. A házigazda polgármester szerint kamu volt minden, a helyszínen alig lézengtek, és már az első fellépések után kiderült, hogy a szervezők fizetésképtelenek, így a zenekarok sem kapták meg a gázsijukat.

Szerinte ez indította el a lavinát, a hoppon maradt együttesek híre gyorsan terjedt, amelynek következtében sorra mondták vissza a megjelenést az előadók. Ezek után Gyenesdiás polgármestere a helyi rendőrkapitánnyal úgy döntött, hogy számolják fel a fesztivált, mert a kialakult helyzet komoly renomévesztést okoz az érintett feleknél. – Mi itt nem ehhez a stílushoz vagyunk hozzászokva – emelte ki a település első embere. A rendezvény egyébként vasárnap, vagyis augusztus 2-án startolt, és 9-éig tartott volna.

Mi is hoppon maradtunk.

 

 

 

FEL